8 gode grunde: Derfor fungerer Complete Control bedst som cloudløsning

by Hans-Erik Wærsted | 07-06-2018 12:31:04

Cloudbaseret kontrol er bedst: Sikkerhed, implementering, udvikling, opdateringer, stabilitet … Der er mange gode grunde til, at vi nu har flyttet Complete Control ud i skyen.

Med Complete Control kan vores kunder få et hurtigt, brugervenligt og præcist overblik over virksomhedens aktiver, forpligtelser, aftaler og indtægter over mere end ti år. Vi har valgt at skabe den seneste version af Complete Control som en cloudbaseret løsning.

 

Overgangen til cloud har været en succes, og House of Control har oplevet en fordobling af nye salg i 2018 i forhold til 2017. Denne vækst indebærer væsentlige produktfordele for brugerne.

 

  1. Implementering. Med en cloudbaseret løsning slipper I for at bruge tid og ressourcer på at implementere en ny it-løsning i virksomhedens lokale servermiljø.

 

  1. Stabilitet. Der findes mange gode lokale servere, men stort set ingen af dem kan hamle op med cloudbaseret drift, når det gælder oppetid.

 

  1. Tilgængelighed og mobilitet. Du ved aldrig, hvornår du har brug for at få adgang til nøjagtige rapporter om virksomhedens fremtidige cashflow, men du ved , at en cloudløsning er tilgængelig når som helst og hvor som helst. Complete Control har naturligvis en responsiv brugergrænseflade og fungerer derfor lige så godt på pc som på tablet og smartphone.

 

  1. Udvikling. Vores udviklere arbejder hele tiden på at skabe ny funktionalitet i Complete Control og forbedre løsningens ydeevne. Når skyen opdateres, har brugerne, i modsætning til ved opdateringer af lokale versioner, omgående adgang til ændringerne.

 

  1. Support. Når brugeren arbejder i den cloudbaserede løsning, befinder han eller hun sig altid i samme miljø og version som vores supportmedarbejder. Hvis brugeren er i et cloudmiljø, forekommer der heller ingen komplikationer i forhold til ens eget driftsmiljø.

 

  1. Sikkerhed. Udefrakommende indtrængen i lokale servere er noget, man hører om hver dag, men den væsentligt højere sikkerhed ved cloudbaseret lagring har nærmest elimineret dette problem. Med en cloudløsning er man også sikret mod tab af data ved driftsnedbrud i lokale servere.

 

  1. Skalering. Skal virksomheden vokse gennem opkøb eller organisk vækst? En cloudbaseret oversigt over forpligtelser, aftaler og indtægter gør det enkelt at skalere kontrollen i takt med vækstambitionerne.

 

  1. Brugeroplevelse. Den er et resultat af ovenstående punkter. Når forvaltningen af virksomheden fungerer endnu mere smidigt, øger det medarbejdernes tilfredshed og effektivitet.

 

Vil du vide mere om cloudbaseret kontrol af virksomhedens aktiver, forpligtelser, aftaler og indtægter?

 

Book en demo i dag!

Additional Reading