Nyhed: Et whitepaper til alle CFO’er, som vil arbejde smartere

by Hans-Erik Wærsted | 14-11-2019 13:54:23

Det forpligter at sige, at vi er CFO’ens bedste ven. Nu har vi samlet og forfinet en række internationale eksperters viden om, hvordan du som CFO kan præstere endnu bedre.

Hvad bør du gøre i løbet af de første hundrede dage i CFO-rollen? Hvilke karrieretips har eksperterne til en ambitiøs CFO? Hvordan budgetterer I hurtigere og med større præcision?

Gennem de seneste år har vi læst adskillige rapporter om, hvordan man som CFO kan gøre sit arbejde bedre. Og vi har talt med flere hundrede CFO’er om, hvordan de løser hverdagens små og store udfordringer.

Det har vi gjort, fordi CFO’en er en af de vigtigste beslutningstagere hos vores kunder. Og fordi CFO’en er den person, der oplever størst merværdi ved at tage vores løsninger i brug: mindre stress, hurtigere rapportering, enklere budgettering.

Vi ved, at man som CFO har et stort tidspres og et stort ansvar på sine skuldre. Rapportering, overblik, compliance, budgettering og nedskæringer er opgaver, der kræver både udholdenhed og præcision. Fællesnævneren for de værktøjer, vi har udviklet, er, at de hjælper CFO’en med at udføre sine opgaver og overholde alle krav på en smartere måde.

Det forpligter at sige, at vi er CFO’ens bedste ven, og vi vil gerne dele et lille udpluk af den viden, som vi har indsamlet i løbet af de seneste år. Her er et lille udvalg af titlerne i vores whitepaper:

● En guide til de første 100 dage som CFO
● 10 karrieretips til den ambitiøse CFO
● Hurtigere og mere nøjagtig budgettering
● 6 trin til mere nøjagtige prognoser
● Kriterierne for at balanceføre leasingaftaler
● De 3 største udfordringer ved rammeaftaler

Klik her for at modtage vores whitepaper!

Additional Reading