Oversigten du behøver når du hurtigt må skære dine udgifter ned

by Hans-Erik Wærsted | 13-03-2020 11:38:41

Udbruddet af Corona gør både udsigterne og indtægterne usikre for mange virksomheder. For en CFO er det at have kontrol på udgifterne det bedste forsvar. Sådan får I et hurtigt og komplet overblik når I allermest behøver det.

Det globale udbrud af Coronavirus har på meget kort tid lukket den økonomiske aktivitet ned i hele verden. I de forskellige virksomheder er det ofte virksomhedens CFO som får ansvaret for at begrænse skaderne. Enten fra sin hjemmearbejdsplads, eller sammen med de få andre som stadig arbejder på kontoret.

Hos House of Control synes vi ikke at dette er tiden for panik. Samtidig er vi bevidste om at mange CFO`er hurtigt må tage vigtige beslutninger, som sikre at deres virksomhed står så robust som muligt i mødet med de udfordringer som kommer i den kommende tid. At have en præcis viden om sine omkostninger og forpligtelser er afgørende for at kunne handle hurtigt, men uden at handle i panik.

Complete Control, som netop er blevet lanceret en kraftig opdateret version, er den løsning som vores mere end 1000 kunder i Danmark, Sverige og Norge har brugt i mere end 15 år for at kunne håndtere pludselige behov når det kommer til at skulle skære i deres omkostninger.

Complete Control 5 giver jer blant andet følgende overblik og fordele:

• Et web-baseret register over alle aftaler
• Resterende forpligtelser på aftaler som er indgået, f.eks huslejeaftaler
• Hurtig adgang til at se hvilke ansatte som er ansvarlig for de forskellige aftaler
• Mindre personafhængighed
• Alarmer inden aftalerne løber ud.

Vores medarbejdere sidder i disse dage klar til at vise dig hvordan løsningen virker, via Skype eller andre løsninger som man trygt kan bruge i denne her periode. Tryk her for en demo eller kontakt.

P.S! Vores løsninger har mange andre fordele for vores kunder, og vigtigst for os er det at vi hjælper med at skabe bedre lønsomhed og kontrol når deres virksomhed vokser. Det kan vi osse snakke mere om på vores møde.

Additional Reading