Digital Signatur – når du og dine kunder holder hjulene i gang hjemme fra stuen

by Øystein Madsen | 31-03-2020 14:19:28

Vi har oplevet det i vores eget firma de sidste uger og vi hører det hele tiden fra kunderne: Det fungerer egentlig ret godt at arbejde hjemmefra. Telefon, sociale medier, fildeling, videokonferencer… Når de digitale muligheder kombineres med ansvarsfølelsen, som nordiske medarbejdere har, får vi en forsmag på det, som længe er blevet udnævnt til at blive morgendagens arbejdsform.

Selvom det meste fungerer fint, er der endnu nogle praktiske problemstillinger, som ikke alle har løst. Bindende og bekræftende underskrifter er et godt eksempel.

Både private og offentlige virksomheder håndterer hver dag dokumenter, som kræver en underskrift: Aftaler, ansættelsespapirer, referater, bestyrelsesdokumenter, erklæringer osv. Det kan for eksempel være, når I underskriver en leverandøraftale, når ansatte bekræfter, at de har modtaget en ny mobiltelefon, når samarbejdspartnere underskriver tavshedserklæringer eller når bestyrelsesmedlemmer skal bekræfte, at de har modtaget bestyrelsesdokumenter.

Hvordan håndterer I sådanne underskrifter i disse dage? For firmaer, der er optaget af at holde gang i hjulene og økonomien kørende, er digital signatur i de fleste tilfælde den eneste forsvarlige måde at bekræfte tilbud og aftaler.

I House of Control ønsker vi at bidrage til, at handel, transaktioner, aftaler og al anden økonomisk aktivitet fortsætter så godt som muligt. Derfor tilbyder vi nu digital signatur til en særlig fordelagtig pris – til både nye og eksisterende kunder.

Den tekniske løsning er udviklet af Signicat. Deres løsninger bliver brugt af bank- og finansinstitutter, forsikringsselskaber, offentlige administrationer, store internationale selskaber, samt små og mellemstore virksomheder. Signicat håndterer autentificering af brugere, tilbyder elektronisk underskrift, identificering af brugere og opbevaring af dokumenter.

Siden vi lancerede digital signatur før jul, har flere og flere kunder oplevet, at de nu får endnu større nytte af at bruge Complete Control. Chat med os nu (se nederst i højre hjørne) eller ring til os i dag til en snak om, hvor enkelt I kan få implementeret digital signatur!

Additional Reading