8 bra anledningar: Därför är Complete Control bäst i molnet

by Hans-Erik Wærsted | Jun 7, 2018 12:34:25 PM

Molnbaserad kontroll är bäst: Säkerhet, implementering, utveckling, uppdateringar, stabilitet… Det finns många bra anledningar till varför vi nu har flyttat Complete Control till molnet.

Complete Control har gett våra kunder snabb, användarvänlig och noggrann översikt över företagets tillgångar, åtaganden, avtal och intäktsströmmar i mer än tio år. I den senaste versionen av Complete Control har vi valt att skapa en molnbaserad lösning.

 

Övergången till molnet har varit en framgång med en fördubbling av House of Controls försäljning under 2018 jämfört med 2017. Denna tillväxt medför avsevärda produktfördelar för användarna.

 

  1. Implementering. Med en molnbaserad lösning kan ni glömma den tids- och resursförbrukning som tidigare krävdes för att implementera en ny IT-lösning i företagets lokala servermiljö.

 

  1. Stabilitet. Det finns många bra lokala servrar, men praktiskt taget ingen av dem kan mäta sig med molnbaserade lösningar när det gäller upptid.

 

  1. Tillgänglighet och mobilitet. Du vet aldrig när du behöver tillgång till exakta rapporter över företagets framtida kassaflöde, men du vet att molnet alltid är tillgängligt – var du än är. Complete Control har givetvis ett responsivt användargränssnitt, vilket gör att systemet fungerar lika bra på PC som på surfplatta och mobil.

 

  1. Utveckling. Våra utvecklare skapar hela tiden nya funktioner i Complete Control och förbättrar lösningens prestanda. När molnet uppdateras har alla användare omedelbar tillgång till ändringarna, till skillnad från lokala uppdateringar av nya versioner.

 

  1. Support. När användaren jobbar i den molnbaserade lösningen befinner hon eller han sig alltid i samma miljö och version som vår servicepersonal. Om användaren jobbar i molnet finns det inte heller några komplikationer som är knutna till den egna driftmiljön.

 

  1. Säkerhet. Dataintrång i lokala servrar inträffar dagligen, men tack vare att molnbaserad lagring och drift ger väsentligt bättre säkerhet är förekomsten av dataintrång i det närmaste obefintlig. Molnet eliminerar också risken för dataförlust vid driftsavbrott i lokala servrar.

 

  1. Skalbarhet. Ska företaget växa genom uppköp eller organisk tillväxt? Med molnbaserad översikt över åtaganden, avtal och intäkter är kontrollen lika skalbar som tillväxtambitionerna.

 

  1. Användarupplevelse. Detta är ett resultat av vad som anges i punkterna ovan: när optimal förvaltning av företaget blir ännu mer sömlös än tidigare blir användarna nöjdare och kan jobba effektivare.

 

Vill du veta mer om molnbaserad kontroll av företagets tillgångar, åtaganden, avtal och intäkter?

 

Boka en demo i dag!

Additional Reading