On demand Webinar: compello + House of control  = magi for økonomiavdelingen

 

Når: On demand
Lengde: 30 minutter
Emne: Samarbeid mellom Compello og House of Control skaper muligheter for våre kunder
ForedragsholdereKaroline Rønsdal, Farahat Hassan og Håkon Lileng

House of Control  - Webinars without guests (6)

REGISTRER DEG I DAG

compello + House of Control = Magi for økonomiavdelingen


House of Control og Compello har inngått et samarbeid som gagner våre kunder og vi har i den anledning gleden av å invitere til et felles webinar for å presentere mulighetene dette skaper!

Compello utvikler tjenester for enklere fakturahåndtering og intelligent regnskapsføring. Deres løsning kobles nå med vår løsning for avtalehåndtering. 

På hver vår kant har både House of Control og Compello gjennom mange år utviklet løsninger som gjør arbeidsprosesser i økonomiavdelinger mer effektive, mer forutsigbare, sikrere og mindre personavhengige. Den nye koblingen mellom våre løsninger vil forsterke dette, og våre kunder vil kunne se frem til enda mer effektiv håndtering av innkommende fakturaer knyttet til bedriftens avtaler.

I dette webinaret forteller Customer Success Managers Karoline Rønsdal og Farahat Hassan mer om samarbeidet og hvilke fordeler det fører med seg for våre kunder. Videre vil Compello’ Håkon Lileng fortelle litt om hvem Compello er og hva de gjør.

 

Agenda

  • Introduksjon
  • Dette er Compello
  • House of Control + Compello: Vi prater om samarbeidet og hvilke fordeler det fører med seg for våre kunder
  • Spørsmål

 

FOREDRAGSHOLDERE

Håkon Lileng

Senior Executive Advisor, Compello

Håkon Lileng er Senior Executive Advisor i Compello. De siste to årene har han hjulpet både partnere og kunder med å spare tid, ved å automatisere inngående faktura. Håkon har 10 års erfarig fra forskjellige roller innen IT-bransjen.

Find me on Linkedin

Send me an e-mail

kAROLINE Rønsdal

Customer Success Manager, House of Control

Karoline Rønsdal er Customer Success Manager i House of Control. De siste 3 årene har hun jobbet tett med House of Control's kunder for å hjelpe dem med å lykkes med avtalehåndtering, samt få mest mulig verdi ut av produktene våre.

Find me on Linkedin

Send me an e-mail

farahat hassan

Customer Success Manager, House of Control

Farahat Hassan er Customer Success Manager i House of Control. De siste 6 månedene har Farahat jobbet daglig med implementering og optimalisering av Complete Control, med et klart mål om å hjelpe kundene med å lykkes med bruken av vårt verktøy. Hun har 8 års erfaring fra IT-bransjen innen softwareløsninger, Cyber security og innkjøp. 

Find me on Linkedin

Send me an e-mail

OM COMPELLO

Compello utvikler tjenester for enklere fakturahåndtering og intelligent regnskapsføring. Hvert år sparer over tusen bedrifter i hele Europa masse tid og får raskere betalt med deres smarte fakturatjenester og fantastiske support. Compello ble grunnlagt i 1996 og er et norskt SaaS-selskap. I likhet med House of Control eies Compello av Visma.

Read more: https://compello.com/