Oversikten du trenger når kostnader må kuttes raskt

by House of Control | Mar 13, 2020 11:23:06 AM

Koronautbruddet gjør at utsiktene og inntektene plutselig blir veldig usikre for mange bedrifter. For CFO er kostnadskontroll det beste selvforsvar. Slik får dere hurtig og full oversikt når det trengs som mest.

Det globale koronautbruddet har på kort tid stengt ned økonomisk aktivitet over hele verden. I bedriftene er det CFO som får ansvaret for å gjøre raske og forsvarlige kostnadskutt for å begrense skadene – enten fra hjemmekontoret eller sammen med de få andre som er igjen på kontoret.

I House of Control er vi opptatt av at dette ikke er en tid for panikk. Samtidig er vi bevisst at mange CFOer raskt må ta betydelige grep for å sikre at bedriftene er så robuste som mulig i møte med utfordringene som nå kommer. Sikker kunnskap om kostnader og forpliktelser er avgjørende for å handle raskt, men uten panikk.

Complete Control, som nettopp ble sluppet i en kraftig oppgradert versjon, er løsningen som våre mer enn tusen kunder i Danmark, Sverige og Norge har brukt i snart 15 år for å kunne håndtere plutselige behov for å kutte kostnader.

Complete Control 5 gir dere blant annet følgende oversikt og fordeler:

• Et skybasert register over alle avtaler
• Gjenstående forpliktelser på inngåtte avtaler, for eksempel husleieavtaler
• Rask tilgang til navn på ansatte som er ansvarlige for avtalene
• Mindre personavhengighet
• Varslinger når avtalene utløper

Våre medarbeidere sitter i disse dager klare til å demonstrere hvordan løsningen virker, via Skype eller andre løsninger som trygt kan brukes i disse dager. Trykk her for en demo eller kontakt.

PS! Våre løsninger har svært mange andre fordeler for brukerne, og mest av alt ønsker vi å hjelpe dere med økt lønnsomhet og kontroll når bedriften vokser. Det kan vi snakke om i møtet.

Subscribe Now

Additional Reading