CFO-året har fått 3 nya dagar

by Thea Klepp | May 22, 2017 4:03:48 PM

Budgetprocesser kan liknas vid omfattande efterforskning: En tidskrävande jakt
på ett stort antal detaljer. Smarta företag är däremot bara några knapptryck bort från att hantera kommande års förpliktelser och kostnader. Något som sparar in hela arbetsdagar.

Hyresavtal, leasingkontrakt, abonnemang, licenser, försäkringar, IT-tjänster… Många av det kommande årets kostnader är förpliktelser som är mer eller mindre fasta. Men eftersom kostnaderna i samband med avtal påverkar högt, lågt och brett i organisationen kan det vara svårt att skaffa sig en samlad översikt.

Lyckligtvis finns det en smart lösning. Med Complete Control blir budgetprocessen både snabbare och mer träffsäker. Det är en användarvänlig lösning som förbättrar er budget och gör att ekonomiavdelningen får ett digitalt lyft.

Lösningen ger verksamheten praktisk tillgång till:

  • Budgetunderlag med kontoplacering och periodisering av alla avtal utifrån avdelning.
  • Rapport över avskrivningar av tillgångar inför nästa år.
  • Möjligheten att ligga i framkant och se löpande avtal, fördelning utifrån anställda och avdelning och, om nödvändigt, genomföra kostnadsreducerande åtgärder och omförhandlingar av avtal.
  • Översikt över företagets tillgångar utifrån avdelning, vilket ger full kontroll över vilka tillgångar och vilken utrustning som måste bytas ut.
  • Kontroll över och status på verksamhetens leasingavtal gällande bilar, skrivare, maskiner m.m. för att se vilka avtal som är på väg att löpa ut och måste bytas ut eller förlängas, och vilken kostnad leasingavtalen har för det kommande året.

Våra kunder upplever att verktyget besparar dem flera dagars arbetstid. Fördelen för dig? Vi rekommenderar att en del av tiden ägnas åt mer fritid, men även att du använder den till att bli en bättre CFO – Därför får CFO sparken. Låt oss prata om vad som är viktigast för dig!

Beställ demo!

Additional Reading